Denna växellåda passar Principia REX, RSL och TT2 modellerna från 2000 till 2004. Dessutom kan växellådorna också passa i andra modeller, vilket avgör om de är utformningen på växellåset. För att underlätta uppgiften att hi…
Läs mer
SEK 239,00
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Frakt fra SEK 95 Frakt från SEK 69
'

Denna växellåda passar Principia REX, RSL och TT2 modellerna från 2000 till 2004.

Dessutom kan växellådorna också passa i andra modeller, vilket avgör om de är utformningen på växellåset. För att underlätta uppgiften att hitta rätt växel, rekommenderar vi att du noggrant jämför ditt befintliga växel med det på bilden och sedan beställer artikelnumret som matchar ditt växel. Det är viktigt att de matchar 100% för att säkerställa att växellådan passar din cykel.

Geardrop är den del som förbinder cykelns bakväxel med cykelramen. De flesta ramtillverkare tillverkar sina redskap med fallväxel som en utbytbar del; med syftet att kunna hjälpa den olyckliga cyklisten som kommer att skada växelfallet, antingen genom att cykeln välts eller på annat sätt.
NOTERA! Denna produkt kallas också växelögla, droppar och växellängare.

Specifikation

  • Material: aluminium
  • Färg Svart

Montering
De flesta växelläggar idag är tillverkade av aluminium, så de måste bytas ut om de böjs av en krasch eller om cykeln har vänt. I vissa fall är det emellertid möjligt att skapa växellådan om den bara är böjd, för detta ändamål måste en startare användas, som finns under rekommenderade produkter för denna produkt. Vid växling av växellådan måste bakväxeln tas bort av växellådan och växellådan måste sedan tas bort av cykelens ram; detta görs genom att helt enkelt lossa skruven / skruvarna med vilka den är fäst.
Observera att den bakre växeln inte fungerar ordentligt och omöjligt att ställa in om växellådan bara är lite böjd eller krokig. Därför kan uppställning eller utbyte av växellådan vara nödvändig.

EAN: 5707965220256Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
No reviews for this item.