Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Sealskinz-handsken är vattenavvisande, så man inte riskerar att få våta händer när man använder dem. Samtidigt så andas den och leder därmed bort fukt från händerna, så de förblir varma och torra. Handsken är gjord av Merino-ull, som ger en extra bra komfort. Den finns i en storlek som bör passa alla.

Användning
Dessa handskar kan användas som innerhandskar under SealSkinz-handskar. Man kan även använda dem som tunna handskar.

Specifikationer

  • Färg: Svart
  • Mått: Längd 23,5 cm och bredd 10 cm
  • Merinoull
  • Vattenavvisande
  • Förhindrar dålig lukt

Kvalitetsnivå
Handsken innehåller Merinoull, som är mycket finare än vanlig ull. De små fibrerna överlappar varandra, vilket gör den vattenavvisande på yttersidan. På innersidan är fibrerna absorberande och suger upp eventuell svett från händerna. Merinoull kan absorbera och avleda 10 gånger mer fukt än syntetiska produkter. Detta gör också temperaturregleringen lättare, så händerna hålls varma eller svala. Det har dessutom en fantastisk anti-bakteriell verkning, som motverkar dålig lukt i handskarna.

 

2018-11-06
Fornøjelse at køre med, har kørt med dem under et par tynde sommerhandsker her i efteråret og fingrene er dejlig varme!
2016-01-22
Sådan set ok. Men alt for dyre. De er meget tynde. Et par Magic Gloves, sådan nogle one size handsker man kan købe alle steder for 20 kr. går jobbet mindst lige så godt, måske bedre.
2014-10-09
De første handskerum jeg havde var super gode men de her jeg lige har modtaget gik i stykker første gang jeg havde dem på og set var i går.
2014-02-27
Det er nok lige i overkanten prismæssigt for de handsker