Tyska Schwalbe levererar här ett fantastiskt  Marathon Winter Plus dubbdäck. Detta vinterdäck är av mycket god kvalitet och ett säkert val om du vill undvika att din cykel halkar runt på ha…
Läs mer
SEK 565,00
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Frakt fra SEK 95 Frakt från SEK 69
'

Tyska Schwalbe levererar här ett fantastiskt  Marathon Winter Plus dubbdäck. Detta vinterdäck är av mycket god kvalitet och ett säkert val om du vill undvika att din cykel halkar runt på hala vägar och underlag i vinterhalvåret. För att du ska slippa punkteringar är detta däck försett med ett 5 mm SmartGuard-inlägg. Inte ens ett häftstift kan tränga igenom detta skyddslager. Däcket kan även användas om det inte är is och snö men du bör byta till ett vanligt däck när vintern är över. Detta däck har Twin Skin-hölje, som är ett extra lager på sidorna för att skydda mot snittskador samt ge en jämn färg. Det finns reflexränder på bägge sidor av däcket.

Användning
Observera att dessa ska köras till de första 40 km. Detta ska göras på ett hårt underlag, utan att du bromsar eller accelererar kraftigt, eftersom dubbarna ska sätta sig ordenligt i däcken först.

Specifikationer

  • 240 dubbar
  • Vikt 920 gram
  • Reflex på däcksidorna
  • Däckstorlek 700x35c (ETRTO 35-622)
  • Däcket har SmartGuard 5 mm punkteringsskydd
  • Däcket har 50 EPI
  • Twin Skin hölje
  • Rekommenderat däcktryck på vanlig väg: 2,5 - 6,0 BAR eller 35 - 85 PSI

Montering
Vänligen se denna guide

Kvalitetsnivå
Alla Schwalbe-däck är otroligt enkla att montera och det sitter perfekt på ditt hjul. Om du jämför detta däck och dess trådar (EPI) per tum, så anger Schwalbe endast antalet på det ena lagret i däcket, medan övriga konkurrenter uppger trådar (TPI) på alla tre lager. Därmed ska du multiplicera Schwalbes antal med 3, för att jämföra dessa tal.

Underhåll
Se till att däcket är pumpat inom rätt däcktryck. Däcktrycket bör kontrolleras regelbundet, c:a var 10:e dag.

 

 

EAN: 4026495849852

No reviews for this item.