Frakt från 59 SEK 365 dagars returrätt
Denna GripGrab drinkflaskflaska kan innehålla hela 800 ml vätska. Idealisk för de långa cykelturer där du behöver mycket vätska. Flaskan är försedd med en bittventil och skruvlock över en stor öppning. Ansökan Denna GripGr…
Läs mer
SEK 76,00
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Frakt från 59 SEK Frakt från 59 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Denna GripGrab drinkflaskflaska kan innehålla hela 800 ml vätska. Idealisk för de långa cykelturer där du behöver mycket vätska. Flaskan är försedd med en bittventil och skruvlock över en stor öppning.

Ansökan
Denna GripGrab Drinking Flaska 9015 passar perfekt i en flaskhållare på din cykel. Det är lätt att använda eftersom pipen har en bitventil så att du enkelt kan öppna dryckeskanna med en hand. Flaskan är mjuk så att du kan pressa ut vätskan och det stora hålet gör det enkelt att fylla.

Specifikationer

  • Bionedbrytbar plast
  • Fri från BPA
  • Överensstämmelse med EU: s livsmedelssäkerhet
  • Tillverkad i Europa
  • Polyeten 73%, polypropen 22%, gummi 5%

kvalitetsnivå
GripGrab levererar en utmärkt dryckesbehållare gjord av biologiskt nedbrytbar plast som är helt BPA-fri. Flaskan uppfyller alla krav på livsmedelssäkerhet i EU.

Underhåll
Du kan tvätta denna dryckesburk i diskmaskinen. Kom alltid ihåg att alltid ta bort locket och hålla bitventilen öppen när du tvättar det.

EAN: 5708486009412Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.