Vattenflaskor och flaskhållare etc.

Kategorier under Vattenflaskor och flaskhållare etc.:

Cykelflaskor och flaskhållare till vattenflaskor är oumbärliga om man cyklar mycket. Det finns många billiga vattenflaskor till cyklar som man kan köpa på REA någonstans, men ofta håller de inte i längden. Hos Atredo.se hittar du bara vattenflaskor av hög kvalitet, vilken innebär att du självklart alltid får en vattenflaska till cykeln som håller tätt och dessutom är fri från giftämnen. Billiga vattenflaskor och engångsflaskor kan innehålla giftiga ämnen som friges i vattnet och kan få vattnet att smaka plast.

Köp vattenflaskor av hög kvalitet

Vattenflaskor av god kvalitet är självklart fria från alla typer av giftiga ämnen och de är gjorda i smak-neutralt material så ditt vatten inte smakar något annat än just vatten. Dessutom är vattenflaskor med kvalitet 100% vattentäta och fortsätter att vara det. Du hittar givetvis mest cykelvattenflaskor i vår webshop men dessa kan även användas som vattenflaskor till barn som de kan ha med i skolväskan eller till någon sportaktivitet.

Billiga cykelflaskor

En vattenflaska till cykel kan fås i väldigt olika kvalitéer och prisklasser. Här i vår webshop kan du hitta allt från väldigt billiga vattenflaskor samt några av de bästa på marknaden, som är lite dyrare. Det finns vattenflaskor i alla slags material, från billiga plast-vattenflaskor till lätta, slagtåliga cykelflaskor i aluminium eller glas-vattenflaskor. Oavsett om du väljer en av våra billiga vattenflaskor eller om du hellre vill ha en av de moderna design-vattenflaskorna, så får du alltid bra och hållbara vattenflaskor, som är fria från giftämnen och hormonstörande ämnen. På flaskorna står det alltid vilka skadliga ämnen som de har testats för och därmed är fria ifrån.

Flaskhållare till cykeln

När man ska ha en flaskhållare till cykeln så är det många saker man ska tänka på, när det gäller vilken hållare som täcker behovet bäst. Om man bara cyklar till och från arbetet så räcker det oftast att man köper en billig flaskhållare men det kan finnas många anledningar till att undvika en billig flaskhållare.

Flaskhållare till barn

Om man vill ha en flaskhållare till en barncykel, så ska man titta efter en flaskhållare som inte klämmer för hårt om flaskan eftersom barn inte är lika starka som vuxna. Annars kan det vara svårt för dem att få upp eller ner flaskan i hållaren när de cyklar. Barnet kommer att tröttna på att behöva stanna cykeln varje gång de ska dricka. Särskilt om de använder cykeln i en sport.

Lätta flaskhållare

Ibland kan det ha betydelse hur mycket ens flaskhållare väger. För den som bara cyklar till vardags så kan det låta märkligt men för en som tränar professionellt eller bara går in mycket för sin cykling så kan vikten på flaskhållaren betyda mycket. Man ska sätta på en massa saker på en cykel och varje gång man monterar något, så lägger man på extra vikt på cykeln. Då är en lite detalj helt plötsligt viktigt i det stora hela och därför tillverkas det särskilt lätta flaskhållare, många av dem i karbon. Karbon är ett speciellt material som används till många cykeldelar eftersom det är ett förhållandevis hårt material, särskilt i förhållande till sin vikt.