Cykeldatorer

Kategorier under Cykeldatorer:

Vi säljer billiga cykeldatorer. Både modeller som är trådlösa, med gps och med möjligheten att mäta puls på. De flesta av våra cykeldatorer passar till alla typer av cyklar och kan användas av både barn och vuxna.

Bli seriösare med din träning med marknadens bästa cykeldatorer.

Här i kategorin hittar du alla våra billiga cykeldatorer, uppdelade i tre kategorier med cykeldatorer och olika tillbehör till cykeldatorn.

Cykeldatorer med ledning

I denna kategori hittar du alla de cykeldatorer som inte har någon trådlös anslutning. Om letar efter en billig cykeldator för användning på din vardagscykel så har vi sannolikt den du letar efter. Cykeldatorer med ledning är billiga och även om de har sladd så betyder det inte att den är fastmonterad på cykeln. När man sätter fast sin cykeldator på cykel så monterar man en hållare på cykeln som man sen klickar fast själva cykeldatorn på den. Själva beslaget till cykeldatorn är fastmonterat på styret och när man väljer en cykeldator med sladd så går ledningen till hållaren och inte till själva datorn.

Se utbud här

Trådlös cykeldator

Om man väljer en trådlös cykeldator så slipper man att montera ledningar på sin cykel. Sladdarna är inte så snygga och många vill inte se på dem. Därför väljer de att köpa en trådlös cykeldator. En av farorna med att köpa en trådlös cykeldator är att man köper en för billig variant. Om du vill ha en trådlös cykeldator så rekommenderar vi att du köper en från de kända märkena som Sigma, Shimano eller liknande. De bästa trådlösa cykeldatorerna är inställda så att de endast fångar upp deras egen signal och blir därför inte störda av signaler från andra cykeldatorer eller från mobiltelefoner och andra elektriska enheter.

Se utbud här

Cykeldator med gps

Hos Atredo.se säljer vi några av de mest kända och efterfrågade cykeldatorer med gps. Samtidigt som vi sorterar bort dåliga modeller, så tittar vi alltid efter bra produkter till dig, med lång hållbarhet. Vi köper även in produkterna billigt som gör att vi kan sälja den billigaste cykeldatorn med gps till dig. En cykeldator med gps ger dig möjligheten att analysera din runda när du kommer hem. Du kan spara rundan till en annan gång eller dela den med andra, och du kan även hämta hem andras cykelrundor till din egen cykeldator, om den har gps. Denna funktion är naturligtvis endast tillgänglig på en cykeldator med karta och de finns endast i de enheter som har gps.

Se utbud här

Cykeldatorer med kadens- och wattmätning

En kadensmätare till en cykel mäter hur många gånger man trampar runt pedalerna per minut.
Det finns flera möjligheter att mäta kadens på när man cyklar. Antingen kan man köpa en cykeldator där det medföljer en kadens-sensor eller så kan man köpa en cykeldator som kan visa kadens och själv köpa just den kadens-sensorn som man vill koppla på. Som nybörjare behöver man inte mäta kadens men när man blir bättre så kan man få ut en hel del av att optimera sin kadens, och det är bara möjligt om man har en kadensmätare. Syftet med en kadensmätare är att man kan variera användningen av muskler och puls i olika situationer och därmed få ut det maximal av träningen.

Som övad ryttare, vill man gärna veta hur många watt man ger. Watt är en enhet där man kan se hur mycket energi du ger i förhållande till cykeln. Det finns effektmätare till både hjul och vevar. När man har bemästrat sin watt åtgång, kan man bättre spela ut sin mest optimala potential.

Om man letar efter cykeldatorer med kadens- eller wattmätning så ska man titta under cykeldatorer med gps, eftersom det oftast i är i dessa lite bättre modeller som man hittar denna funktion.

Se utbud här