Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Denna sköna tubhalsduk är en klar bästsäljare från norska Ulvang. Tubhalsduken är gjord i en skön kvalitet av 100% ren merinoull och har våde svett- och temperaturreglerande effekt. D…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2019-11-24
Förr 269,00
SEK 255,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna sköna tubhalsduk är en klar bästsäljare från norska Ulvang. Tubhalsduken är gjord i en skön kvalitet av 100% ren merinoull och har våde svett- och temperaturreglerande effekt. Den är bra både vår, höst samt vinter och har säkerligen räddat många från en förkylning.

Användning
Denna tubhalsduk är one size och passar både till barn samt vuxna. Den är användbar både till vardags samt till timslånga fiske- eller vandrarturer. Den kan dras upp över öron och mun när det blåser.

Specifikation:

  • Färg: Grå - Steel Melange
  • Material: 100% Merinoull
  • Svettransporterande effekt
  • Antibakteriell effekt
  • Temperaturreglerende effekt

Kvalitetsnivå
Tubhalsduken är i en skön kvalitet av stickad ull. Den har en bra finish och en logga påsydd. Det är ingen överasskning att den har blivit mångas favorit, eftersom du verkligen får kvalitet för pengarna.

Underhåll
Eftersom tubhalsduken innehåller ull, rekommenderar vi en ulltvätt på 30-40 grader. Vi rekommenderar dessutom att du alltid använder ett sporttvättmedel ämnat för ull, eftersom detta förlänger produktens levnadstid. Ull tål inte torktumling.

No reviews for this item.