Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
1 anmeldelser
Denna multifunktionella halsvärmare kan du inte vara utan när du motionerar. Halsvärmaren från Sensor är framställd i andningsbar och snabbtorkande polyester och har många användbara …
Läs mer
SEK 165,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna multifunktionella halsvärmare kan du inte vara utan när du motionerar. Halsvärmaren från Sensor är framställd i andningsbar och snabbtorkande polyester och har många användbara egenskaper. Halsvärmare är designad i en klassisk svart färg med tryck. Denna halsvärmare ger ett mycket isolerande lager, när du behöver det som mest.

Användning
Den multifunktionella halsvärmaren från Sensor är perfekt till olika typer av sportaktiviteter. Den passar under cykel- och skidhjälmen och kan användas för att skydda näsa och mun, som pannband, bandana etc. Alla dessa funktioner gör denna halsvärmare användbar året runt.

Specifikationer

  • Färg: Svart med tryck
  • Material: 100% polyester
  • Multifunktionell
  • Snabbtorkande
  • Andningsbar
  • Onesize

Kvalitetsnivå
Eftersom denna halsvärmare från Sensor är framställd i 100% polyester, så får du en andningsbar och snabbtorkande halsvärmare i mycket god kvalitet. Med dess många funktioner passar den till alla typer av sporter och kan användas av både kvinnor och män.

Underhåll
Halsvärmaren kan tvättas i maskin och kan tvättas med kläder i samma färg. Halsvärmaren får inte torktumlas eller strykas men torkar snabbt på torkstativet.

2017-04-17
En udmærket halsdisse men vær opmærksom på at det er en vintermodel med fleece og den er er -meget- lang så den fylder for meget omkring halsen med mindre man trækker røret op som en hjelmhue. Så til kølige og blæsende forår og efterårs dage på cykel eller motorcykel foretrækker jeg min gamle Buff halsdisse og gemmer denne her til pissekolde dage