Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
En ordentlig tubhalsduk kan användas till mycket, där både värme och en viss andningsbarhet ska finnas. Dessa klassiska principer kan denna tubhalsduk leva upp till och med en stilren design. Tubhalsduken…
Läs mer
SEK 165,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

En ordentlig tubhalsduk kan användas till mycket, där både värme och en viss andningsbarhet ska finnas. Dessa klassiska principer kan denna tubhalsduk leva upp till och med en stilren design. Tubhalsduken är dessutom av 100% polyester, vilket ger den andningsbara samt svett- och fukttransporterande effekten.

Användning
Multifunctional Neck Warmer 5039 från GripGrab ger flera olika användningsmöjligheter, där kombinationen av behaglig värme och andningsbarhet kan utnyttjas. Den multifunktionella tubhalsduken kan användas både på halsen, till ansiktet och på handen.

Specifikationer

  • Multifunktionell
  • Isolerande
  • Andningsbar
  • Polyester 100%

Kvalitetsnivå
GripGrab har en hög nivå på deras produkter, där komfort och funktionalitet har legat i fokus. Detta har gett både nybörjare och professionella viktiga hjälpmedel till träning samt tävling. Solida material och innovativa teknologier har använts under produktionen, så du kan hålla en hög prestationsnivå. Du som kund kan därför känna dig trygg vid köp av produkter från GripGrab.

Underhåll
Tubhalsduken kan maskintvättas i 30 grader och gärna ihop med ett sporttvättmedel, för att behålla materialets egenskaper. Får inte torktumlas.

No reviews for this item.