Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Denna tubhalsduk kan höja komfortnivån för dig, eftersom dess egenskaper värmer och samtidigt ger andningsbarhet. Detta beror på materialvalet polyester, som även har en svett- och fukttranspor…
Läs mer
SEK 165,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna tubhalsduk kan höja komfortnivån för dig, eftersom dess egenskaper värmer och samtidigt ger andningsbarhet. Detta beror på materialvalet polyester, som även har en svett- och fukttransporterande effekt. Halsvärmaren är dessutom tillverkad i en fin färg och en stilren design, som passar ihop med resten av din cykelutrustning.

Användning
Multifunctional Neck Warmer 5039 från GripGrab verkar optimalt med sina klassiska egenskaper, som värmer och samtidigt ger andningsbarhet. Tubhalsduken kan användas till mycket, där både ansikte, hals och händer kan skyddas.

Specifikationer

  • Multifunktionell
  • Isolerande
  • Andningsbar
  • Polyester 100%

Kvalitetsnivå
GripGrabs produkter tillverkas med komfort och funktionalitet i fokus. Solida material och innovativa teknologier höjer prestationsnivån för både nybörjare och professionella. Du som kund kan därför känna dig trygg vid ett köp av produkter från ett märke som är dominerande på den internationella marknaden.

Underhåll
Tubhalsduken kan maskintvättas i 30 grader och gärna ihop med ett sporttvättmedel, för att behålla materialets egenskaper. Får inte torktumlas.

No reviews for this item.