Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Denna multifunktionella tubhalsduk ger en optimal lösning när du behöver en varm och andningsbar produkt. Halsvärmaren är tillverkad i 100% polyester, som har en svett- och fukttransporterande effekt …
Läs mer
SEK 165,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna multifunktionella tubhalsduk ger en optimal lösning när du behöver en varm och andningsbar produkt. Halsvärmaren är tillverkad i 100% polyester, som har en svett- och fukttransporterande effekt och ger värme. Tubhalsduken är dessutom gjord i en stilren design, med en mycket synlig färg, som enkelt kan kombineras med resten av dina cykelkläder.

Användning
Multifunctional Neck Warmer 5039 från GripGrab ger en enkel lösning till kallare klimat, där man också behöver en andningsbar effekt. Tubhalsduken kan användas till många olika ändamål och på olika delar på kroppen, som ansikte och händer.

Specifikationer

  • Multifunktionell
  • Isolerande
  • Andningsbar
  • Polyester 100%

Kvalitetsnivå
GripGrab ger många möjligheter för kvalitetslösningar på problem inom cykelsporten. Detta genom komfort och funktionalitet, genom solida material och innovativa teknologier. Detta har gett dem en dominerande plats på den internationella marknaden, där både nybörjare och professionella får produkter till att höja prestationsnivån. Du som kund kan därför känna dig trygg vid köp av produkter från GripGrab.

Underhåll
Tubhalsduken kan maskintvättas i 30 grader och gärna ihop med ett sporttvättmedel, för att behålla materialets egenskaper. Får inte torktumlas.

No reviews for this item.