Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
1 anmeldelser
Denna smarta tunhalsduk från GripGrab lever upp till de klassiska principerna om att en optimal tubhalsduk både ska kunna hålla värmen och samtidigt vara andningsbar. Tubhalsduken toppar detta med desig…
Läs mer
SEK 165,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna smarta tunhalsduk från GripGrab lever upp till de klassiska principerna om att en optimal tubhalsduk både ska kunna hålla värmen och samtidigt vara andningsbar. Tubhalsduken toppar detta med designen, där 100% polyester ger en svett- och fukttransporterande effekt. Tubhalsduken har dessutom en stilfull och synlig design, som enkelt kan kombineras med resten av cykelutrustningen.

Användning
Multifunctional Neck Warmer 5039 från GripGrab ger nödvändiga egenskaper som värme och andningsbarhet på ett imponerande sätt. Tubhalsduken kan användas till många olika ställen på kroppen, som ansikte, hals och händer.

Specifikationer

  • Multifunktionell
  • Isolerande
  • Andningsbar
  • Polyester 100%

Kvalitetsnivå
GripGrabs långa erfarenhet har resulterat i solida material och innovativa teknologier, som gagnar både nybörjare och professionella. Deras fokus på komfort och funktionalitet gör att du kan hålla en hög prestationsnivå. Du som kund kan därför känna dig trygg vid köp av produkter från detta märke, som är dominerande på den internationella marknaden.

Underhåll
Tubhalsduken kan maskintvättas i 30 grader och gärna ihop med ett sporttvättmedel, för att behålla materialets egenskaper. Får inte torktumlas.

2019-06-12
Den er virkelige behagelig