Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Denna smarta tubhalsduk från GripGrab lever upp till alla dina krav på andningsbarhet och komfort genom värme. Halsvärmaren är tillverkad i en stilren design och med en synlig färg, som kan kom…
Läs mer
SEK 165,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna smarta tubhalsduk från GripGrab lever upp till alla dina krav på andningsbarhet och komfort genom värme. Halsvärmaren är tillverkad i en stilren design och med en synlig färg, som kan kombineras med resten av din cykelutrustning. Tubhalsduken är tillverkad i 100% polyester, vilket ger en svett- och fukttransporterande effekt.

Användning
Multifunctional Neck Warmer 5039 från GripGrab håller en hög nivå med sina klassiska egenskaper, där värmen kombineras med andningsbarhet. Tubhalsduken kan användas till många olika ändamål, som till hals och ansikte.

Specifikationer

  • Multifunktionell
  • Isolerande
  • Andningsbar
  • Polyester 100%

Kvalitetsnivå
GribGrab har i många år levererat kvalitets-produkter till både nybörjare och professionella. Produktionen har fokus på användarens behov av komfrt och funktionalitet, där solida material och innovativa teknologier använts. Detta gör att produkterna kan ge en hög prestationsnivå och att du som kund blir nöjd med ditt köp.

Underhåll
Tubhalsduken kan maskintvättas i 30 grader och gärna ihop med ett sporttvättmedel, för att behålla materialets egenskaper. Får inte torktumlas.

No reviews for this item.