Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
En optimal tubhalsduk ska både hålla dig varm och vara andningsbar. Dessa krav lever denna halsvärmare från GripGrab upp tilll. Tubhalsduken är tillverkad i en fin och synlig design, där svett…
Läs mer
SEK 165,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

En optimal tubhalsduk ska både hålla dig varm och vara andningsbar. Dessa krav lever denna halsvärmare från GripGrab upp tilll. Tubhalsduken är tillverkad i en fin och synlig design, där svett och fukt leds bort från kroppen. Tubhalsduken har dessutom en multifunktionell design, så den inte bara kan sitta på din hals.

Anvendelse
Multifunctional Neck Warmer 5039 från GripGrab är både varm och andningsbar. Tubhalsduken kan användas till många olika ändamål, på grund av de flexibla designen. Därmed kan du även använda den på ställen som ansiktet och handleden.

Specifikationer

  • Multifunktionell
  • Isolerande
  • Andningsbar
  • Polyester 100%

Kvalitetsnivå
GripGrab levererar kvalitetsprodukter, där komfort och funktionaltitet har varit i fokus. Detta har skapats genom en solid materialblandning och nytänkande teknologier, som kan leva upp till stränga krav från amatörer och professionella. Därmed har de fått en dominerande plats på den internationella marknaden och du kan därför känna dig trygg vid köp av produkter från GripGrab.

Underhåll
Denna tubhalsduk ska tvättas i 30 grader och du bör använda ett sporttvättmedel, för att bevara tygets egenskaper. Vi rekommenderar inte att du torktumlar halsduken.

No reviews for this item.