GripGrab ger multifunktionella möjligheter med denna mycket allsidiga halsvärmare. Materaliet ger andningsbarhet och ger samtidigt nödvändig värme till halsen och andra ställen. Tubhalsduken från GripGrab är dessutom tillverk…
Läs mer
SEK 149,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

GripGrab ger multifunktionella möjligheter med denna mycket allsidiga halsvärmare. Materaliet ger andningsbarhet och ger samtidigt nödvändig värme till halsen och andra ställen. Tubhalsduken från GripGrab är dessutom tillverkad i en snygg design, så du kan kombinera den med resten av din cykelutrustning.

Användning
Multifunctional Neck Warmer 5039 från GripGrab ger värme och har andningsbara egenskaper, för en optimal träning eller tävling. Tubhalsduken är tillverkad för att kunna användas till mycket, även till andra ställen på kroppen, som ansikte, panna samt arm.

Specifikationer

  • Multifunktionell
  • Isolerande
  • Andningsbar
  • Polyester 100%

Kvalitetsnivå
GripGrab har i många år dominerat den internationella marknaden, med komfortabla och funktionella produkter, som grundar sig i solida material samt innovativa teknologier. Detta har gett en hög kvalitetsnivå, som höjer prestationsnivån för både nybörjare och professionella. Du som kund kan därför känna dig trygg vid köp av produkter från GripGrab.

Underhåll
Denna tubhalsduk ska tvättas i 30 grader, ihop med ett sporttvättmedel. Detta behåller materialets egenskaper. Vi rekommenderar inte att du torktumlar produkten.

EAN: 5708486008859

Inga recensioner för denna produkt.