Träning och energi

Energiprodukter

Anledningen till att det är viktigt att du köper och använder dig av energiprodukter när du tränar, är att kroppen ska ha något att arbeta med, hela vägen. Om du inte tillför energi så kan du riskera att kroppens energidepåer töms och då känns träningen fullständigt omöjlig och oöverkomlig. Det finns många olika typer av energi och allt beror på vad du vill med din träning och vad du behöver när du cyklar. Vi har ett brett utbud av energi och proteiner som du kan hitta om du klickar dig vidare under kategorin ”Energi”.

Träningsutrustning

Det finns en uppsjö av träningsutrustning som du kan använda dig av. Både om du vill se dina cykel-rutter när du har cyklat eller om du vill använda din cykel under vintern. En cykeltrainer är ett bra bud på hur du kan hålla dig i form även om det är dåligt väder utanför. Om du är en cykelryttare som går in för din träning så bör du ha en cykeldator som visar t.ex. hastighet, puls, distans osv. Det gör att du får ut mycket mer av din träning. Utöver detta har vi även utrustning till spinning, som t.ex. klossar, pedaler osv.

Här ovan kan du se alla de kategorier vi har inom träningsutrustning och energi. När du klickar dig vidare kommer du hitta fler underkategorier, där du kan välja det du söker. Vi har ett brett utbud inom cykling, träning, cykeltrainers och utrustning till spinning.