Pulsmätare och löparklockor

Kategorier under Pulsmätare och löparklockor:

Hos Atredo.se säljer vi alltid ett brett utbud av olika pulsklockor från erkända producenter, som t.ex. Garmin och Sigma. Vi erbjuder alltid den bästa kvalitén till ett lågt pris. Det finns många olika typer av pulsklockor, allt efter vilken träningsmetod du vill använda.
Hos oss hittar du pulsklockor till bland annat:

  • Spinning
  • Löpning
  • Cykling
  • Fitness

Våra puls- och löparklockor har många, bra funktioner som t.ex. inbyggd gps, PC-funktion, bröstbälte, kaloriräknare, stegräknare, stopp-ur och några är vattentäta.

Vi lägger stor vikt på att både kunna leverera pulsklockor till den erfarna motionären som nybörjaren. Därför går vårt utbud från en enkel, billig klocka till en högre prisklass späckad med funktioner och träningsmöjligheter.

Flera av våra pulsklockor är vattentäta, d.v.s. att du kan träna i alla slags väder och även under vatten.
Pulsklockor kan användas dagligen eller om du bara vill ha ut det maximala av varje träningspass. Innan du köper en pulsklocka så är det viktigt att du funderar på vilket behov du har; om du letar efter en pulsklocka för ett bättre träningsresultat, för att gå ner i vikt eller som en motivation för att komma igång. En pulsklocka fungerar som ett hjälpmedel i och med att den registrerar din puls och ger dig en överblick över hur mycket du ska träna för att uppnå resultat och förbättra din kondition. Utöver att vara en bra träningspartner, så kan en klocka med kaloriräknare vara motiverande, eftersom man kan se resultaten med detsamma.

Test av pulsklocka/löparklocka

Det finns många olika tester av löparklockor och pulsklockor men om testet inte är utfört så det tillgodoser det som du ska använda din pulsklocka till, så kan en klocka fått ett jättebra betyg utan att du nödvändigtvis blir nöjd med den.

När du ska välja pulsklocka eller löparklocka så ska du fundera på vad du behöver och vad du är villig att betala för det. Det är ju självklart kul att köpa den senaste Garmin-löparklockan för över 4 000 kr men om du bara har användning för en billig, analog pulsklocka, så kan det hända att du ångrar att du la så mycket pengar på en pulsklocka. Om du är tveksam över vilken pulsklocka du ska köpa till dina spinning-timmar eller vilken löparklocka du får mest glädje av, så har vi kompetenta medarbetare som sitter i telefonen och gärna hjälper dig med att få mest för pengarna.

Löparklockor med gps

Flera av pulsklockorna har integrerad gps som gör det enkelt att hålla koll på träningstempo och distans.

Analoga pulsklockor

Kan rekommenderas till nybörjare, antingen till cykling eller löpning, eftersom de har ett lägre pris och är oftast enklare för användare att hantera. Det rekommenderas inte att använda dessa till gruppträning, eftersom signalerna från andra pulsklockor kan göra mätningarna felaktiga.

Digitala pulsklockor

Är särskilt bra att använda vid spinning och gruppträning, eftersom de endast kommunicerar med det band det är kodat till och inte störs av andra signaler.

Cykeldatorer med pulsmätare

Ett måste för alla cykel-fans. Kan mäta din hastighet, distans och puls. Har olika funktioner allt efter vilken modell du väljer. Ofta levereras cykeldatorn med monteringsbeslag, så den enkelt kan placeras på cykelns styre.

Tillbehör till pulsklockor

Här hittar du extrautrustning och annat som du kan använda till och tillsammans med din pulsklocka. Här finns bl.a. separata bröstbälten, remmar i snygga färger och Sigma Docking Station som snabbt förbinder data från pulsklockan till PC.