Pulsmätare analoga

Viser 1 til 6 (af i alt 6 produkter)

Pulsklocka Sigma PC 15.11 Grå
På lager
Sigma Sport PC 15.11 pulsklocka med 15 funktioner. Ett pulsband med trådlös analog sändare medföljer. Uret har en massa funktioner som gör det enkelt för dig att följa din träning. Specifikationer ... Sigma Sport | Varunummer: 4921510 Produktblad: Download PDF
Viser 1 til 6 (af i alt 6 produkter)

Pulsklockor används mer och mer av motionärer och av folk till vardags, så man bättre kan se hur mycket man har rört sig under dagen. Fast de används mest till löpning eller cykling.

Fördelar och nackdelar med en analog pulsklocka

De analoga pulsklockorna är enkla att hantera och väldigt bra för nybörjare eller lite mer tränade motionärer som bara vill ha grundinformation runt deras träning och prestationer. Klockorna är enkla och lätta att använda. Funktionerna som de flesta analoga pulsklockor har är ett ur, datum, stoppur, varvräknare, kaloriräknare och självklart pulsmätning. Många av klockorna har ofta många fler funktioner än dessa så titta på produktbeskrivningarna.

Om du tränar mycket i grupp så kan data på pulsklockan visa fel eftersom klockan inte kan urskilja din data från de andra i gruppen. Så en analog pulsklocka är inte att rekommendera till gruppträning, utan en digital pulsklocka. Om du använder din pulsklocka till träning i vatten så ska du däremot skaffa en analog pulsklocka eftersom bara en sån kan överföra data under vatten.

De analoga pulsklockorna är också billiga i förhållande till andra pulsklockor, så om de täcker dina behov, är priset helt klart en fördel med klockan.

Vilken pulsklocka ska jag välja?

Det finns många omdömen och recensioner av pulsklockor och det kan kännas som en djungel. Det är väldigt viktigt att du funderar över vad dina behov är och vilka krav du har på en pulsklocka. Annars får du en klocka med för få funktioner eller så betalar du för mycket för allt för många funktioner. Du är varmt välkommen att ringa till vår support, där vår duktiga och erfarna personal kan ge råd om hur du hittar den pulsklocka som passar dina behov.

Vi utför inte själva tester på pulsklockor men vi säljer endast pulsklockor från erkända kvalitetsmärken, som testar och ser till att deras produkter är tillfredställande och godkända. Vi har inte erbjudanden på pulsklockor men vi har alltid de lägsta priserna på marknaden och prisgaranti, så du alltid får samma pris hos oss om varan finns billigare någon annanstans.

Köp dina kvalitets-pulsklockor med prisgaranti hos oss!