Frakt från 59 SEK 365 dagars returrätt

Persondatapolitik

I samband med ditt besök på vår hemsida Atredo.se behandlar vi löpande personupplysningar om dig. Det är endast Atredo som är data-ansvarig för behandlingen.
Utöver detta behandlar vi upplysningar när du genomför ett köp. Vår behandling sker på bakgrund av att vi ska utföra en order åt dig. För att din order ska kunna genomföras har vi mottagit upplysningar från dig med namn, adress, email, telefonnummer/mobilnummer. I vissa tillfällen önskar kunder att utnyttja deras returrätt och få pengarna tillbaka. I detta tillfälle och endast i detta tillfälle har vi ditt kontonummer.

Behandling personupplysningar sker på bakgrund av intresseavvägnings-regeln och Atredos legitima intresse till behandling och bevaring av din personliga information sker som följd av att vi ska uppfylla ett kontrakt för dig och vi inhämtar därför inte ditt samtycke till behandling om dig med detta ändamål.

Vem skickas dina upplysningar vidare till?

När vi behandlar din beställning vidarebefordrar vi ditt namn, din adress och din e -post till den relevanta tredje parten. I ditt fall kan det vara:

Bambora, NETS, Quickpay, 3D Logistik, Post Nord, BRING, DAO, DHL, Coolrunner, Homerunner, Viabill, Santander, Klarna, Apsis One, Hello Retail, Trustpilot, DIXA, Dynalogic, Chainbox, Tecsys, Mobilepay, Leadfamly.

Utöver detta kan det förekomma att vår revisor får dina upplysningar, i samband med stickprovskontroll.

Villkor för samtycke:

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev accepterar du att Atredo kan skicka e-postmeddelanden som inkluderar kampanjer, nyheter, inspiration, tävlingar och erbjudanden. Samtycke innebär också att vi kan skicka autogenererade e-postmeddelanden baserat på intressen och beteenden på våra webbplatser, såsom kategori och produktintressen. Samtidigt kan Atredo samla in och använda data om dig och dina aktiviteter och länka sådan information med annan information som Atredo redan har. Dessa kan till exempel vara cookies från www.atredo.se. kan användas för att skapa en profil som kan rikta frågorna till dig.
Atredo kan dela data om dig och dina aktiviteter inom gruppen. Dina uppgifter kommer alltid att lagras säkert i gruppen, och du kan alltid kontakta Atredo om du har frågor eller önskemål angående. uppgifter om dig och dina aktiviteter. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via e-post - även till de partner som Atredo har delat dina uppgifter med. Det kommer alltid att finnas en avanmälningslänk längst ner i alla våra nyhetsbrev. Om det finns andra relevanta produkter, partners eller sätt att kommunicera i framtiden måste Atredo använda detta samtycke för att informera dig.

Behandling av oönskade och begärda jobbansökningar:

När det gäller ansökningar behandlar och lagrar vi alla skickade personuppgifter så länge rekryteringsprocessen pågår, varefter vi tar bort personuppgifterna. En rekryteringsprocess kommer att pågå i högst 6 månader, eftersom vi inte stänger en rekryteringsprocess förrän testperioden har gått ut. Om du meddelar oss om att du tar bort din personliga information tidigare, kommer vi naturligtvis att följa detta.
Vi lagrar aldrig oönskade ansökningar mer än 6 månader efter mottagandet. Om vi ​​kallar dig för en jobbintervju kommer vi att behålla ansökan tills vi har fattat ett slutligt beslut. Om du får ett avslag innan 6 månader har gått, raderar vi ansökan omedelbart därefter.

Hur länge behåller vi personupplysningar om dig?

Som huvudregel behåller vi personupplysningar i 5 år efter att ett kontrakt är avslutat, vilket är den frist där Atredo kan riskera att mötas av krav i anledning av kontraktets uppfyllning.

Rätt till tillgång (rätt att se upplysningar)

Du har har rätt att få tillgång till de upplysningar som vi behandlar om dig, samt en rad ytterligare upplysningar.
För att utnyttja denna rätt ber vi dig att skicka ett mail till info@atredo.se, som vidarebefodrar din förfrågan till dataansvarig.

Dina rättigheter och klagomål:

Du har, enlig dataskyddslagen, en rad rättigheter i förhållande till vår behandlig av upplysningar om dig.
Om du vill utnyttja dessa rättigheter så ska du kontakta oss. Det gör du lättast genom att skicka ett mail till kem@cykelpartner.dk. Du kan även ringa på 0410-35 01 88, men vi rekommenderar att du kontaktar oss skriftligen, så det inte uppstår missförstånd.

Rätt till korrigering:
Du har rätt till att få felaktiga upplysningar om dig själv korrigerat.

Rätt till radering:
I speciella tillfällen har du rätt att få raderat upplysningar om dig, inom tidspunkten för vår generella radering.

Rätt till begränsning av behandling:
Du har, i vissa tillfällen, rätt att begränsa behandling av dina personupplysningar.
Om du har rätt att få behandlingen begränsad så får vi framöver endast behandla upplysningar, bortsett från bevaring, med ditt samtycker eller med hänsyn till att rättsliga krav gör sig gällande eller för att skydda en person eller viktiga samhällsintressen.

Rätt till oppostition
Du har, i vissa tillfällen, rätt att opponera dig mot vår behandling av dina personupplysningar.

Rätt till sändning av upplysning: (dataportabilitet)
Du har, i vissa tillfällen, rätt att mottaga dina personupplysningar i ett strukturerat, vanligt maskinläsbart format samt få överfört dina personupplysningar från en dataansvarig till någon annan, utan förhindring.

Rätt till att ta tillbaka samtycke:
Du kan när som helst ta tillbaka det samtycke du har gett oss, i samband med t.ex. ta emot nyhetsmail.
Om du vill ta tillbaka ditt samtycker ber vi dig kontakta oss på info@atredo.se, och din förfrågan kommer skickas vidare till dataansvarig hos oss.

Rätt att klaga:
Du har rätt att lämna in klagomål till Datainspektionen, om du är missnöjd med det sättet vi behandlar dina personupplysningar på.
Du hittar Dataskyddsmyndigeten kontaktupplysningar på www.datainspektionen.se