Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Praktisk och stilren bagagestropp på 60 cm från Atredo, som öppnar upp för många möjligheter att sätta saker på din pakethållare. Bagagestroppen är designad med ett t&oum…
Läs mer
SEK 19,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Praktisk och stilren bagagestropp på 60 cm från Atredo, som öppnar upp för många möjligheter att sätta saker på din pakethållare. Bagagestroppen är designad med ett töjbart gummiband, som kan användas på din pakethållare på cykeln. Krokarna på bagageremmen är dessutom utvecklad med en yta av plast, så de inte repar din cykel.

Användning
Denna bagagestropp från Atredo gör din transport av föremål på pakethållaren enkel, så även din vardag blir det. Gummistroppen är perfekt till att sätta fast inköp och andra småsaker på din pakethållare, men kan förstås även användat till annat, som cykelkärran, väskor och korgar.

Specifikationer

  • Material: Gummiband
  • Längd: 60 cm
  • Utsträckt mått: ca 120 cm
  • Färg: Svart

Kvalitetsnivå
Atredo är vårt eget märke. Vi vill ge kunderna precis det de behöver som cyklist och motionär. Därför strävar vi efter en viss komfort och funktionalitet. Du som kund kan därför känna dig trygg vid köp av produkter från Atredo.

 

No reviews for this item.