Denna fina RT 2 cykelväska från Puky är speciellt designad till att sitta på Pukys Fitsh trehjuling. Väskan är stor och rymlig, så ditt barn får plats med sin favoritleksak eller de många spännande saker som ni stöter på när …
Läs mer
Förr 219,00
SEK 109,99
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 799,- Gratis frakt*
vid 799 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Denna fina RT 2 cykelväska från Puky är speciellt designad till att sitta på Pukys Fitsh trehjuling. Väskan är stor och rymlig, så ditt barn får plats med sin favoritleksak eller de många spännande saker som ni stöter på när ni är på promenad.

Användning
Monteringen av väskan görs snabbt och enkelt, så även ditt barn kan hjälpa till med monteringen. De påsydda kardborrebanden ska bara spännas fast på olika ställen på cykelns ram, så är barnet redo att köra iväg.

Specifikationer

  • Färg: Blå
  • Väska till Fitsch trehjuling
  • Mått: 25 x 25 x 11 cm
  • Rymlig
  • Kardborrebarn
  • Enkel och snabb montering

Kvalitetsnivå
Väskan är mycket enkel att montera. Detta görs enkelt genom att spänna fast kardborrebanden på cykeln. Cykelväskan är tillverkad av slittåliga material, som håller för det slitage barnet utsätter den för.

Underhåll
Du kan rengöra denna väska genom att torka av den med en fuktig trasa. Se till att det inte samlas smuts i kardborrebanden, för att förlänga deras levnadstid bäst möjligt.

EAN: 4015731097362

Inga recensioner för denna produkt.