Puky har utvecklat denna ringklocka speciellt till montering på deras springcyklar Pukylino, Wutsch och Fitsch. Ringklockan är inte bara ett nyttigt redskap för att öka ditt barns säkerhet utan även rolig för de minsta barnen…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Puky har utvecklat denna ringklocka speciellt till montering på deras springcyklar Pukylino, Wutsch och Fitsch. Ringklockan är inte bara ett nyttigt redskap för att öka ditt barns säkerhet utan även rolig för de minsta barnen. Med en ringklocka på balanscyjeln kan balansen utmanas ännu mer, med bra turer och en lite högre säkerhetsnivå. Den finns i tre fina färger, som tilltalar barn.

Användning
Ringklockan är inte bara kompatibel med springcyklarna Pukylino, Wutsch och Fitsch, men är självklart komtatibel med cyklar som har en styrdiameter på 18 mm. Klockans klara och höga klang gör att ditt barn kan höras trafiken, skogen eller där ni brukar cykla. Barnet får ringklockan att ringa genom att vrida på den svarta ringen som sitter runt klockhuvudet. Klockan är designad så barnet enkelt kan få ett bra grepp runt den.

Specifikationer

  • Färger: Blå, rosa och röd
  • Diameter: 4,5 cm
  • Styrdiameter: 18 mm
  • Material: Plast och metall

Montering
Ringklockan monteras enkelt med hjälp av en stjärnskruvmejsel.

Kvalitetsnivå
Denna ringklocka är gjorda av solida material (plast och metall).  Den ger ett klart och distinkt ljud, så ditt barn enkelt hörs.

Underhåll
Denna ringklocka kräver minimalt med underhåll men vi rekommenderar vanlig rengöring.

Available variants:

Blå, Pink, RødDenna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.