Som barn är det fantastiskt med en ringklocka på sin cykel. Därför har Puky designat denna serie av ringklockor speciellt till deras trehjulingar. Klockan är speciellt utvecklad så den är enkel att använda för små arn. Det in…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Som barn är det fantastiskt med en ringklocka på sin cykel. Därför har Puky designat denna serie av ringklockor speciellt till deras trehjulingar. Klockan är speciellt utvecklad så den är enkel att använda för små arn. Det innebär att den inte är för stram eller svår att använda. Med ringklockan ökar du inte bara ditt barns säkerhet i trafiken, utan ger det också mer körglädje.

Användning
Även om ringklockan är designad till Pukys trehjulingar så kan den användas till andra cyklar, med en styrdiameter på 16-18 mm. Ringklockan är färgglatt designad, så den passar till Pukys fina cyklar. Klockan har en hög och klar klang.

Specifikationer

  • Färg: Blå, Rosa eller Röd
  • Diameter: 5,5 cm
  • Styrdiameter: 16-18 mm
  • Material: Plast och metall

Montering
Ringklockan monteras enkelt med hjälp av en stjärnskruvmejsel.

Kvalitetsnivå
Dessa original-ringklockor från Pukt är tillverkade i plast och metall i god kvalitet. De är enkla att använda, även för de minsta barnen och med de många fina färgerna och motiven finns det säkerligen en version som ditt barn kommer älska.

Underhåll
Denna ringklocka kräver minimalt med underhåll, men vi rekommenderar vanlig rengöring.

Available variants:

Blå, Pink, RødDenna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.