Fraktfritt vid
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Detta svettskydd från Tacx skyddar din cykkel mot korrosion orsakat av svett. Skyddet används till din cykeltrainer och är framställt av ett svettabsorberande textil, som fångar och håller kva…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2020-03-01
Förr 245,00
SEK 215,19
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid
'

Detta svettskydd från Tacx skyddar din cykkel mot korrosion orsakat av svett. Skyddet används till din cykeltrainer och är framställt av ett svettabsorberande textil, som fångar och håller kvar svetten. Tacx har utvecklat detta svettcover i en enkel och smart design, som passar till alla cyklar och är otroligt enkelt att montera.

Användning
Sätt fast skyddet på styret och sadelpinnen och du är redo att träna. Svettskyddet är väl ämnat till träning på din cykeltrainer, så svetten inte når golvet.

Specifikationer

  • Färg: Svart och grå
  • Till användning på cykeltrainer
  • Svettabsorberande
  • Enkelt design
  • Enkel att montera
  • Passar till alla cyklar

Kvalitetsnivå
När vädret inte tillåter cykling så behöver du inte missa ett träningspass. En cykeltrainer bibehåller din träning och du kan i lugn och ro njuta av träningen hemifrån. Detta kräver ett svettskydd, så golvet inte tar skada av svetten. Svettskyddet från Tacx passar till alla cyklar och är enkel att montera. Du ska därför bara fokusera på din träning.

Underhåll
Detta svettskydd handtvättas vid behov och gärna i ett sporttvättmedel, eftersom detta förlänger levnadstiden på skyddet.

2019-09-26
Doesn't work on my tempo bike.