Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
2 anmeldelser
Denna Bike Attitude Styrlinda är framställd i kork med gel, vilket ger en väldigt bra komfort. Till skillnad mot andra styrlindor används lim på de första 10 cm och resterande del av styrlindan …
Läs mer
SEK 95,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna Bike Attitude Styrlinda är framställd i kork med gel, vilket ger en väldigt bra komfort. Till skillnad mot andra styrlindor används lim på de första 10 cm och resterande del av styrlindan har gel. Denna fördelning gör att styrlindan inte glider på styret och dessutom ökar det komforten. Styrlindan säkrar ett bra grepp runt styret och är stötabsorberande. Styrlindan är sträckbar, vilket gör monteringen enkel. Fördelen med en sträckbar styrlinda är att du dessutom får en snygg och komfortabel finish.

Användning
Denna styrlinda från Bike Attitude används till racerstyren och består av 2 rullar styrlinda som räcker till bägge sidor av styret. Det medföljer 2 små band för användning vid bromsgreppen, 2 styrpluggar i krom för avslutning vid änden av styret, 2 stycken svart tejp för avslutning på själva styret. Styrlindan är UV-skyddad så den inte bleknar och är dessutom vattenavvisande.

Specifikationer

  • Bike Attitude kork styrlinda med gel
  • 2 st band som räcker till bägge sidor av styret
  • 2 st band för användning vid bromsgreppen
  • 2 styrpluggar i krom
  • 2 st avslutningstejp
  • Vikt: c:a 64 gram
  • Färg: Svart

Kvalitetsnivå
Produkterna från Bike Attitude kännetecknas av hög kvalitet och en användarvänlig design som följer trenderna.

Montering
Det är viktigt att börja rätt vid montering av styrlindor. Du börjar vid änden av styret och rullar upp så att bandet täcker c:a 1/3. Då kommer den gel som finns på baksidan täcka de ställen där tejpen överlappar. Avslutningsvis används de två bitarna med tejp som medföljer.

2018-05-27
God kvalitet. Lettere at montere med gel på bagsiden, da det let kan "rulles" tilbage hvis båndet skal rettes til...
2017-07-19