Denna snygga strumpa från norska Ulvang, är en läcker och lätt sommarstrumpa, som fungerar perfekt, vare sig det gäller aktiva träningspassar eller vanliga vardagskläder. Strumpans lätta kvalitet och elastiska material gör a…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Denna snygga strumpa från norska Ulvang, är en läcker och lätt sommarstrumpa, som fungerar perfekt, vare sig det gäller aktiva träningspassar eller vanliga vardagskläder. Strumpans lätta kvalitet och elastiska material gör att strumpan snugglar vid foten och känns extremt bekväm att bära.

Ansökan
Strumpan är avsedd för vardagsbruk och aktiv träning. Detta beror bland annat på att strumporna unika kombination av ull och bambu gör att de har en riktigt bra temperaturreglerande och fuktabsorberande effekt.

Specifikationer:

  • Färg: Svart - Svart / hög uppgång
  • Material: 25% merinoull, 52% nylon, 22% bambu, 1% lycra,
  • Kombinationen av ull och bambu har en svalande effekt
  • fukttransporter
  • Temperaturreglerande
  • Naturligt antibakteriellt
  • Oeko-Tex och Woolmark Blend certifierad

kvalitetsnivå
Strumpan är en aktiv strumpa av hög och hållbar kvalitet. Eftersom strumpan innehåller ull har den en naturlig antibakteriell och fukttransporterande effekt samt en läcker kyleffekt på grund av en bra kombination av både bambu och ull. En läcker eko-tex strumpa till priset.

Underhåll
Eftersom strumpan innehåller ull, rekommenderar vi en 30-40 graders ulltvätt. Vi rekommenderar också att du alltid använder ett tvättmedel för sporttvätt avsedd för ull, eftersom det förlänger produktens livslängd. Ull tål inte torktumlare.Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.