Trail Trail från Ulvang, är en tunn fotledshög sommarstrumpa. Strumpan innehåller en kombination av ull och bambu, som har en läcker kyleffekt på de varma sommardagarna. Strumpan är perfekt för både vandring och vardag. Ans…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Trail Trail från Ulvang, är en tunn fotledshög sommarstrumpa. Strumpan innehåller en kombination av ull och bambu, som har en läcker kyleffekt på de varma sommardagarna. Strumpan är perfekt för både vandring och vardag.

Ansökan
Strumpan är en aktiv strumpa, som är perfekt för vandringen på grund av dess kylning och fukttransporterande effekt. Trots att strumpan är en gångstrumpa är den också riktigt bra för vardagligt bruk eftersom den är tunn och otroligt bekväm att bära.

Specifikationer:

  • Färg: Grå - Charcoal Melange / Skydiver
  • Material: 25% merinoull, 52% nylon, 22% bambu, 1% lycra,
  • Kombinationen av ull och bambu har en svalande effekt
  • fukttransporter
  • Temperaturreglerande
  • Naturligt antibakteriellt
  • Oeko-Tex och Woolmark Blend certifierad

kvalitetsnivå
Strumpan är en aktiv strumpa av hög och hållbar kvalitet. Eftersom strumpan innehåller ull har den en naturlig antibakteriell och fukttransporterande effekt samt en läcker kyleffekt på grund av en bra kombination av både bambu och ull. En läcker eko-tex strumpa till priset.

Underhåll
Eftersom strumpan innehåller ull, rekommenderar vi en 30-40 graders ulltvätt. Vi rekommenderar också att du alltid använder ett tvättmedel för sporttvätt avsedd för ull, eftersom det förlänger produktens livslängd. Ull tål inte torktumlare.



Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.