Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
GripGrabs klassiska No Show Sock är en komfortabel strumpa, tillverkad av lätta material. No-Show profilen gör att ankeln inte är täckt. Det lilla stycket på hälen gör att den inte str…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

GripGrabs klassiska No Show Sock är en komfortabel strumpa, tillverkad av lätta material. No-Show profilen gör att ankeln inte är täckt. Det lilla stycket på hälen gör att den inte stramar runt hälsenan samt hindrar sockan från att glida ner.

Användning
Strumpan är med sin Coolmax® mesh andningsbar och perfekt till cykling på varma dagar och i spinninglokalen. De öppna mesh-zonerna gör också att strumpan har en god andningsbarhet samt en bra värmeutledning.

Specifikationer

  • Färg: Vit
  • Coolmax® mesh
  • Öppna mesh-zoner

Kvalitetsnivå
GripGrab är ett danskt märke som inte kompromissar med kvalitetsnivån. Du är därför garanterad bra och slittåliga material, som är testade innan produktion för att leva upp till GripGrab höga standard.

Underhåll
Material: 40% Polyester 30% Nylon 20% Polyuretan och 10% Elastan. Strumporna kan maskintvättas med kläder i samma färg. De får inte torktumlas eller strykas och får heller inte kemtvättas, vridas ur eller blekas.

 

No reviews for this item.