Mycket bekväma och snygga cykelstrumpor från Assos, som kan bidra till en bättre prestation. Cykelstrumporna kommer inte irritera och är tillverkade med otroligt mjukt mikrofiber med stor töjbarhet. Cykelsockarna hjälper med …
Läs mer
Assos STRUMPOR storleksguide
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Mycket bekväma och snygga cykelstrumpor från Assos, som kan bidra till en bättre prestation. Cykelstrumporna kommer inte irritera och är tillverkade med otroligt mjukt mikrofiber med stor töjbarhet. Cykelsockarna hjälper med en bättre kompression på strategiska och ergonomiska zoner på foten. Hålfoten har fått en svett- och fuktavvisande effekt med ett "band" av mesh, som samtidigt gör att den andas. Dessa cykelsockar är dessutom utvecklade utan sömmar, så de inte stör på något sätt.

Användning
RS Socks från Assos verkar optimalt på dina fötter, där de hjälper dig att prestera på en hög nivå. Cykelstrumporna är bra till att hålla fötterna varma på vintern, medan de samtidigt andas. Därmed kan de allsidiga cykelsockarna användas till många olika ändamål.

Specifikationer

  • Material: 95% polyamid, 5% elastan
  • Hålfot i mesh
  • Sömlösa
  • Mycket mjukt mikrofiber

Kvalitetsnivå
Assos ligger på högsta nivå, när det gäller kläder till cykling. Företaget har skaffat sig kunder världen över, genom att alltid ha stor fokus på material och innovativa teknologier, som kan optimera prestationen för den enskilde cykelryttaren. Alla produkter är dessutom designade i nära samarbete med professionella cykelryttare, så de är anpassade ner i minsta detalj.

Underhåll
Man bör tvätta dessa cykelstrumpor i maskin på 30 grader med ett sporttvättmedel. Detta ger bästa resultat och bevarar deras egenskaper samt förlänger levnadstiden på dem. Vi rekommenderar inte torktumling.

Available variants:

35-39, 40-43, 44-47


Storleksguide Assos

(cm)
Storlek 0 I II
Storlek 35 - 38 39 - 42 43 - 46


Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.