Mille GT är ett par läckra cykelstrumpor från Assos, som tar hand om dina fötter när du cyklar på sommaren. Cykelstrumporna är inte bara bekväma att ha på, utan ger även dina fötter tillräckligt med luft, samtidigt som de led…
Läs mer
Assos STRUMPOR storleksguide
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Mille GT är ett par läckra cykelstrumpor från Assos, som tar hand om dina fötter när du cyklar på sommaren. Cykelstrumporna är inte bara bekväma att ha på, utan ger även dina fötter tillräckligt med luft, samtidigt som de leder bort svett och fukt. Med Mille GT-cykelstrumporna på fötterna är du därför ordentligt rustad till sommarens tuffa och varma cykelturer.

Användning
Om du älskar att cykla på sommaren så vet du hur viktigt det är med ett par bra cykelstrumpor, som dessa från Assos. Strumporna ser nämligen till att dina fötter inte blir genomsvettiga och är det perfekta valet till dina fötter, på varma sommardagar. Om du kombinerar dem med skoöverdrag så kan du dessutom använda strumporna höst och vår. Mille GT-strumporna är, som namnet antyder, en del av Assos Mille-GT. Fast du kan naturligtvis använda dem till alla dina cykelkläder.

Specifikationer:

  • Färg: Grå
  • Material: 100% polyamid
  • odorControl med hjälp av mikroskopiska silverpartiklar

Kvalitetsnivå
Mille GT-cykelstrumporna lever fullt upp till Assos höga standard. Man har, som vanligt, lagt vikt på detaljerna, god komfort och optimering av din cykelupplevelse samt prestationsförmåga. Strumporna är försedda med odorControll, som bekämpar svettlukt med hjälp av mikroskopiska silverpartiklar.

Underhåll
Dessa cykelstrumpor kan tvättas i 30 grader. Vi rekommenderar att du använder ett sporttvättmedel, eftersom det förlänger levnadstiden på dina strumpor och samtidigt bekämpar svettlukt.

Available variants:

II (44-47)


Storleksguide Assos

(cm)
Storlek 0 I II
Storlek 35 - 38 39 - 42 43 - 46


Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.