Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Sencillo har utvecklat dessa snygga bakskärmar, som passar till dig som är trött på att få vatten och lera på ryggen när du cyklar. Bakskärmen väger endast 15 gram och är m…
Läs mer
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Sencillo har utvecklat dessa snygga bakskärmar, som passar till dig som är trött på att få vatten och lera på ryggen när du cyklar. Bakskärmen väger endast 15 gram och är mycket lätt att hantera.

Ass Saver var bland de första att tillverka dessa typer av skärmar. Sencillo är ett bra alternativ till Ass Saver, eftersom den har samma funktion.

Användning
Denna lättviktsskärm är producerad speciellt till race men kan även användas till vardagscykling. Bakskärmen är idealiskt till dig som vill ha en lätt skärm som skyddar mot vatten och smuts. När du inte använder bakskärmen, så kan du vika ihop den på mitten och lägga skärmen under sadeln.

Specifikationer

  • Färg: Svart, Vit, Blå, Röd
  • Vikt: 15 gram
  • Enkel montering
  • Montering under sadeln

Montering
När du får hem bakskärmen så kan du snabbt och enkelt montera den. Skärmen monteras under sadeln, genom att klicka fast bakskärmen i sadelns rail. När du inte använder bakskärmen så kan du vika ihop den på mitten och lägga den under sadeln. När bakskärmen ligger under sadeln, så syns den inte eller stör.

2017-11-01
Hurtig levering er en positiv ting, men kvaliteten af varen er skuffende, desværre!
2017-09-11
Skærmen hjælper ikke!
2017-05-04
Passer perfekt og nem at montere, også uden værktøj.