4 recensioner
Den fina Wutsch-springcykeln från Puky är skapad till barnet som redan har lärt sig gå men fortfarande behöver en springcykel för större mobilitet. Samtidigt tränar springcykeln ditt barns balansförmåga, så det med tiden kan …
Läs mer
Erbjudandet går ut 2022-01-30
Förr 629,00
SEK 483,31
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Den fina Wutsch-springcykeln från Puky är skapad till barnet som redan har lärt sig gå men fortfarande behöver en springcykel för större mobilitet. Samtidigt tränar springcykeln ditt barns balansförmåga, så det med tiden kan bli redo att byta ut den fyrhjuliga cykeln mot en tvåhjulig. Springcykeln är utvecklad med ett ergonomiskt säte, som stöttar ditt barn och gör cykeln barnvänlig. För att cykeln även ska vara föräldravänlig så är den utrustad med ett bärgrepp och (kanske ännu viktigare) tystgående hjul.

Användning
Denna 4-hjulade springcykel skiljer sig från många andra liknande springcyklar genom att ha en axel som tillåter en begränsad lutning av framaxeln. Det bidrar till att förbättra utvecklingen av ditt barns rörelser och motorik, jämfört med springcyklar som har en styv axel. Cykeln passar till barn från 1,5 år eller med en längd från c:a 80 cm.

Till monteringen ska du använda följande verktyg:

1. Gaffelnyckel 10 mm

2. Insexnyckel 5 mm

Specifikationer

  • Färg: Rosa/Hallonfärgad
  • Ergonomiskt säte med bärgrepp
  • Pendulaxel fram
  • Säkerhetshandtag
  • Tystgående hjul
  • Slagtålig pulverlackering
  • Max belastning: 20 kg
  • Vikt: 2,8 kg
  • CE-godkänd

Säkerhet och kvalitet
Springcykeln är framställd med säkerhetshandtag, som gör att barnets hand inte glider av styret. Du får en cykel där man har tänkt på barnet och funktionaliteten under produktionen och därmed är det en cykel som håller i många år.

Underhåll
Eftersom denna balanscykel från Puky inte har kullager, kedja eller luft i däcken kräver den inte underhåll som på vanliga cyklar. Om du tvättar av den 1-2 gånger om året, kommer den att hålla sig fin i många år.

När du köper ett Puky fordon, får du en utvidgad garanti på 5 år, om du registrerar dig inom 4 veckor efter köpsdatum. Du kan registrera dig här.

EAN: 4015731030222

2018-12-02
Den er til julegave
2018-11-14
Hurtig levering af cyklen som helt lever op til forventningerne hos modtageren (fødselsdagsgave pige 2 år)
2018-10-23
Jeg købte Pukyløbecyklen fa 80 cm. til vores yngste barnebarn på 16 måneder, og hun er SÅ super glad for den, så jeg har også lige købt den søde ringklokke med bamsen på og en pukybag, så hun kan havde en dukke med på tur - begge gange hurtig levering dagen efter bestillingen. Vi er meget tilfredse på alle måder
2018-05-04
Perfekt cykel til den cykelglade, der ikke kan håndtere end tohjulet løbecykel.