Den smarta Wutsch-löpcykeln från Puky är skapad för barnet som redan har lärt sig att gå säkert, men fortfarande behöver en löpcykel för större rörlighet. Samtidigt tränar löpcykeln ditt barns balansförmåga, så att den med t…
Läs mer
SEK 619,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Den smarta Wutsch-löpcykeln från Puky är skapad för barnet som redan har lärt sig att gå säkert, men fortfarande behöver en löpcykel för större rörlighet. Samtidigt tränar löpcykeln ditt barns balansförmåga, så att den med tiden kan vara redo att byta ut fyrhjulscykeln mot en tvåhjulig. Löpcykeln är utvecklad med en ergonomisk stol som stöder ditt barn och gör cykeln barnvänlig. För att cykeln också ska vara föräldervänlig är den utrustad med ett bärhandtag och (kanske viktigare) tyst hjul.

Ansökan
Den här fyrhjuliga cykeln skiljer sig från många andra liknande cyklar genom att ha en pendelaxel som möjliggör en begränsad lateral lutning av framaxeln. Det hjälper till att förbättra utvecklingen av ditt barns rörelse och motoriska färdigheter, jämfört med springcyklar som bara har en styv axel. Cykeln är lämplig för barn från 1,5 år eller i en höjd från ca. 80 cm.

För montering, använd följande verktyg:

1. Skiftnyckel 10 mm

2. Insexnyckel 5 mm

Specifikationer

  • Färgen röd
  • Ergonomiskt säte med bärhandtag
  • Pendelaxeln framför
  • Säkerhetshandtag
  • Lågbrusande hjul
  • Slagbeständig pulverlackering
  • Max belastning: 20 kg
  • Vikt: 2,8 kg
  • CE-godkänd

Säkerhet och kvalitet
Löpcykeln är tillverkad med säkerhetshandtag som säkerställer att barnets hand inte glider av styret. Du får en cykel där barnet och funktionaliteten beaktas under produktionen, och därmed är det en cykel som håller i många år och kan användas.

Underhåll
Eftersom denna löpcykel från Puky inte har kullager, kedja och luft i däcken, kräver den inte underhåll som vanliga cyklar. Om du tvättar den 1-2 gånger per år kommer cykeln att vara snygg i många år.

När du köper ett Puky-fordon får du en förlängd garanti på 5 år om du registrerar dig inom fyra veckor från köpsdatumet. Du kan registrera dig här.

EAN: 4015731030291Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.