Detta är Pukys klassiska sparkcykel, som i årtionden varit kända för deras goda kvalitet och genomtänkta samt barnvänliga design. Ditt barn bestämmer själv tempot med denna sparkcykel och ger det möjligheten att ta sig längre…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Detta är Pukys klassiska sparkcykel, som i årtionden varit kända för deras goda kvalitet och genomtänkta samt barnvänliga design. Ditt barn bestämmer själv tempot med denna sparkcykel och ger det möjligheten att ta sig längre. Sparkcykeln tränar barnets balans- och koordinationsförmåga samt ger det en känsla för fart, vilket är viktiga egenskaper under ett barns utveckling.

Användning
R1-sparkcykeln gör att ditt barn blir mer mobilt, samtidigt som att det tränar en rad essentiella färdigheter. Sparkcykeln är designad i en läcker rosa färg och man har monterat säkerhetshandtag, så händerna inte glider av styret. Dessutom är det stoppning på styret, som kan minska skadorna vid ett eventuellt fall.

Specifikationer

  • Färg: Lovely Pink eller Röd
  • Highlights
  • Från 2 år / 90 cm

När du köper en Puky-produkt så får du en udvidgad garanti på 5 år, om du registrerar dig inom 4 veckor efter köpsdatum. Du kan registrera dig här.

 

Available variants:

Pink, RødDenna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.