Micro G-Bike Light är en av de bästa springcyklarna på marknaden. Det beror i hög grad på balanscykelns låga vikt, som gör det enkelt för barnet att få cykeln under kontroll. H…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2021-12-31
Förr 955,00
SEK 666,25
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Micro G-Bike Light är en av de bästa springcyklarna på marknaden. Det beror i hög grad på balanscykelns låga vikt, som gör det enkelt för barnet att få cykeln under kontroll. Hjulen är tillverkade av polyretan, vilket både ger massor av grepp och en låg ljudnivå. Hjulen gör dessutom att Micro G-Bike Light även kan användas till inomhuslek, eftersom de inte gör märken.

Användning
Springcykeln från Micro vänder sig huvudsakligen till barn på 2 och 3 år. Den kan även användas av barn upp till 5 års ålder, men det är mest som en leksak. 1 2-3 års ålder kan barnen fortfarande få massor av erfarenhet av att använda en balanscykel. Även om barnet använder benen till att hålla balansen och skjuta sig framåt, så rekommenderar vi ändå att barnet alltid har hjälm på sig när de använder springcykeln.

Specifikationer

  • Färg: Orange
  • Ålder: 2 till 5 år
  • Max vikt: 20 kg
  • Vikt: 3,2 kg
  • Längd: 76 cm
  • Hjul: 20 cm i diameter, 3,5 cm bredd - polyuretan hjul
  • Sadelhöjd: Justerbart från 370 mm - 470 mm
  • Styre: Justerbart med mjukt gummigrepp

Kvalitetsnivå
Micro levererar alltid produkter av högsta kvalitet. Du kan därför förvänta sig att en Micro G-Bike Light kan komma till glädje för mer än ett barn. Kvalitén märks inte bara på hållbarheten utan även under användning. Polyretan-hjulen säkerställer att hjulen inte glider iväg och att styrningen är mycket precis.

Underhåll
Eftersom hela cykeln är i ett stycke är det inte mycket underhållsarbete förknippat med en Micro G-Bike Light springcykel. Vi rekommenderar ändå att du ger den en grundlig rengöring med jämna mellanrum.

EAN: 7640108565631

Inga recensioner för denna produkt.