Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Disney Frozen-springcykeln från E & L är en otroligt fin balanscykel till det Frost-galna barnet. Cykeln vänder sig till barn i åldern 2-4 år och är perfekt när barnet ska träna …
Läs mer
SEK 1 075,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Fraktfritt vid SEK 599,00

Disney Frozen-springcykeln från E & L är en otroligt fin balanscykel till det Frost-galna barnet. Cykeln vänder sig till barn i åldern 2-4 år och är perfekt när barnet ska träna balans samt motorik. Denna 12" balanscykel har en sadelhöjd på minimum 37 cm och är framställd med lufthjul. Den fina designen i ljusblå och lila är dekorerad med iskristaller, samt motiv av Anna och Elsa.

Användning
E & L-springcykeln vänder sig till barn i åldern 2-4 år och är den perfekta nybörjarcykeln till barn som älskar Disneys Frozen. Balanscykeln är utrustad med säkerhetshandtag, som gör att barnets händer inte glider av styret.

Specifikationer

  • Färg: Ljusblå och lila
  • Vikt: 5,5 kg
  • 12" lufthjul
  • Cykelstöd
  • Säkerhetshandtag

Säkerhet och kvalitet
Frost-springcykeln är framställt av bra material och är en säker samt pålitlig nybörjarcykel till ditt barn. Med cykeln får du cykelstöd och den justerbara sadeln gör att cykeln passar perfekt till barnets längd. Barnet får, med denna balanscykel, möjligheten att träna balansen, vilket är viktigt när det ska lära sig cykla på en riktig cykel.

Underhåll
E & L Disney Frozen-cykeln kräver inget särskilt underhåll. Kontrollera däcktrycket med jämna mellanrum och tvätta av cykeln när den är smutsig.

No reviews for this item.