Hos Atredo.se hittar du inte bara cyklar och cykeltillbehör. Du hittar även olika typer av lek på hjul till både barn och vuxna. Vi har bland annat ett stort urval av tricksparkar, wave- och skateboards samt rullskridskor.

Att röra på sig är sunt och det finns väldigt många sätt att få motion på. Det finns många som inte tycker det är så kul med löpning eller att cykla. Som tur är så finns det många andra sätt att få motion på.

I denna kategori hittar du ett stort utbud av olika typer av lek på hjul för både barn och vuxna. Allt från sparkcyklar för mindre barn till tricksparkar för juniorer och vuxna.

I stället för att kämpa med samvetet och med lusten att motionera så kan du kanske få inspiration till annan kul och utmanande motion.

Gemensamt för väldigt många av de produkter som vi har under leksaks-kategorin är att de utmanar balansnerven. Nu när fler och fler har problem med för dålig muskulatur omkring ryggen så är balansträning viktigare än någonsin.
Du kan välja att lägga dig på golvet och göra en massa sit-ups eller andra monotona rörelser, som är bra för att stärka dina muskler men du kan få ännu bättre träning genom att lära dig att köra på en enhjuling eller ett par freeline skates.

De två sista övningarna är definitivt inte enklare än magövningar med de är garanterat roligare.

Om du inte har något emot att visa att du har barnasinnet kvar, så finns det många typer av balansövningar. Du kan t.ex. prova ett par vanliga rullskridskor, en trickspark eller kanske en ramp eller skate/waveboard.

Freeline skates är det senaste inom kategorin street. Freeline skates sägs vara en utmaning för de skate:are som inte tycker att det är tillräckligt spännande att åka skateboard. Freeline skates är verkligen balanskrävande och bör upplevas.