Här får du en allsidig spinningsko från Atredo, som ger dig en bra upplevelse på landsvägscykeln eller motionscykeln, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Cykelskon är tillverkad med styv sula och häl samt stängs med tre…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Här får du en allsidig spinningsko från Atredo, som ger dig en bra upplevelse på landsvägscykeln eller motionscykeln, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Cykelskon är tillverkad med styv sula och häl samt stängs med tre kardborreband, för ökad komfort, kraftöverföring och funktionalitet. Spinningskon är utvecklad med andningsbart nät på utsidan av skon, medan ett luftintag under sulan ger god ventilation till foten, så de inte blir för varma under träning eller tävling. Cykelskorna levereras med Look Delta-klossar monterade, så du inte behöver lägga tid på det.

Användning
Dessa snygga cykelskor från Atredo ger en bra och allsidig upplevelse, med optimal kraftöverföring och god komfort till foten. Spinningskorna kan användas av såväl nybörjare som erfarna. De har Look Delta-klossar monterat, så du snabbt kan komma igång med att cykla.

Specifikationer

  • Färg sko: Svart med delvis karbon-look
  • Färg innersula: Grå
  • Färg botten: Svart/grå
  • Vikt: ca 584 gram/par (Str. 43) utan innersula
  • Tvättbar innersula
  • Botten: TPU Thermoplastic polyuretan (compound av silikon, plast och gummi)
  • Överdel: 70 % syntetiskt läder, 30% andningsbart nät
  • 3 kardborrestängningar
  • Unisex

Kvalitetsnivå
Atredo är vårt egna märke här i huset, med vilket vi vill ge komfort och funktionalitet i vardagen till våra kunder. Detta sker genom noga utvalda produkter, så du som kund kan känna dig trygg vid köp av produkter från Atredo.

Underhåll
Skorna kräver inte mycket underhåll men kan torkas av med en fuktig trasa vid behov. Cykelskorna har en uttagbar innersula, som kan tvättas separat. Detta bör göras med ett sporttvättmedel, för bästa resultat.

Hitta rätt storlek
I nedanstående tabell hittar du rätt storlek i dina cykelskor. Detta visas genom längden på skon, mätt invändigt. När du ska hitta rätt storlek ska du mäta längden på dina fötter, mätt från hälen och fram till den längsta tån. Var uppmärksam på att man oftast behöver en storlek större i cykelskor än man normalt har. Du bör även mäta bägge fötter, eftersom det kan skilja på dem i storlek. Mät när du står upp. Tabellen nedan är endast vägledande och avvikelser kan förekomma.

Skostorlek EU    

Invändigt mått i mm

36

233

37

240

38

247

39

253

40

260

41

267

42

273

43

280

44

287

45

293

46

299

Available variants:

36, 43

2019-09-24
Glimrende til prisen.
2019-09-17