Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
SS.works_teamJersey_Evo8 från Assos är en kortärmad cykeltröja, med motorsport-inspirerad grafik, eftersom tröjan är en licensprodukt designad till Mercedes Amg Petronas Formula One™ Teame…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Fraktfritt vid SEK 599,00

SS.works_teamJersey_Evo8 från Assos är en kortärmad cykeltröja, med motorsport-inspirerad grafik, eftersom tröjan är en licensprodukt designad till Mercedes Amg Petronas Formula One™ Teamet. Denna cykeltröja är utvecklad med en ergonomiskt korrekt och åtsittande passform, med mesh-paneler under armarna, för en ökad ventilation.

Användning
Denna kortärmade cykeltröja passar bra att använda på sommaren, med en svettröja under. Du kan använda den till MTB, race eller på spinningcykeln.

Specifikationer

  • Färg: Svart med motorsport-inspirerad grafik
  • Material: 78% polyester 15% polyamid 6% elastan
  • Andas
  • Svettransporterande
  • Ergonomisk, åtsittande passform
  • Bakfickor för förvaring
  • Blixtlås i full längd

Kvalitetsnivå
Denna cykeltröja från Assos har ett snyggt uttryck, med sin kombination av blå, vit och svart. SS.works_teamJersey_Evo8 tröjan är försedd med ett blixtlås i full längd, samt bakfickor för förvaring av din mobil, dina nycklar etc. Assos har alltid varit kända för att kunna leverera hög kvalitet och denna tröja är inget undantag.

Underhåll
Vi rekommenderar alltid att du tvättar dina cykelkläder med ett sporttvättmedel, eftersom det förlänger klädernas levnadstid. Denna cykeltröja bör tvättas i 30 grader.

Vägledande storleksguide

Storlek              Bröstmått i cm

S                          96

M                       100

L                         102

XL                       110

XXL                     116

TIR                      118+

No reviews for this item.