Pukys klassiska sparkcykel har i årtionden varit kända för både sin fantastiska kvalitet och sin genomtänkta, barnvänliga design. Här bestämmer ditt barn själv tempot och sparkcykeln ger barnet möjlighet att komma runt och up…
Läs mer
SEK 675,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Pukys klassiska sparkcykel har i årtionden varit kända för både sin fantastiska kvalitet och sin genomtänkta, barnvänliga design. Här bestämmer ditt barn själv tempot och sparkcykeln ger barnet möjlighet att komma runt och uppleva mer. Det tränar barnets balans- och koordinations-förmåga samtidigt som att det ger barnet en känsla för fart. Dessa delar är alla viktiga under ett barns utveckling.

Användning
R1-sparkcykeln gör att ditt barn blir med mobilt, samtidigt som det tränar en rad viktiga färdigheter. Sparkcykeln är designat i en snygg blå färg med den fina detaljen att styrstången är röd. De monterade säkehetshandtagen på sparkcykeln gör att de små händerna inte glider av styret och stoppningen på styret kan minska skador vid ett eventuellt fall.

Specifikationer

  • Färg: Ocean blue
  • Highlights

När du köper en Puky-cykel så får du en utvidgad garanti på 5 år, om du registrerar dig inom 4 veckor efter inköpsdatum. Du kan registrera dig här.

EAN: 4015731051760

Inga recensioner för denna produkt.