Women's Shark-handsken från GripGrab är en MTB-handske som är speciellt designad till kvinnor och kan användas av MTB-körare på alla nivåer. Handskens 4 mm DoctorGel-stoppning och slitt&a…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Women's Shark-handsken från GripGrab är en MTB-handske som är speciellt designad till kvinnor och kan användas av MTB-körare på alla nivåer. Handskens 4 mm DoctorGel-stoppning och slittåliga mesh på handryggen ger en fantastisk komfort på mountainbiken.

Användning
Women's Shark är en åtsittande handske, som påminner om en golfhandske. De 4 mm DoctorGel gör det behagligt att köra långa sträckor och det syntetiska råskinnet i handflatan ger ett bra grepp runt styret. Handskens utvecklare säger själv att det är den föredragna handsken av professionella, eftersom den har den rätta stoppningen, som kan vara avgörande när man cyklar på en hög nivå. Stoppningen hjälper nämligen mot trötta och sovande händer. Fingertopparna är av silikon, så du kan hantera touchscreen-utrustning utan att ta av handskarna.

Specifikationer

  • Färg: Svart/Grå
  • 4 mm DoctorGel-stoppning
  • Sweat Wiper
  • Syntetiskt råskinn i handflatan
  • Slittåligt mesh på handryggen
  • Reflexloggor
  • Slip-In cuff

Kvalitetsnivå
GripGrab är en erkänd dansk producent som prioriterar komfort och kvalitet högt samt strävar efter att vara bäst inom design av cykelhandskar. Därmed kan du som användare vara säker på att man har använt de bästa materialen till produkterna. Material: 70% polyamid, 23% elastan, 7% polyester.

Underhåll
Handskarna kan maskintvättas men inte kemtvättas, strykas, torktumlas, blekas eller vridas ur. Tvätta dem gärna ihop med kläder i liknande färger.

Inga recensioner för denna produkt.