Denna läckra ullstrumpa är både varm och har en otroligt bra passform, eftersom den elastiska kvaliteten smyger till ditt barns fot. Strumpan är både fukttransporterande och temperaturreglerande på grund av den läckra ullkva…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Denna läckra ullstrumpa är både varm och har en otroligt bra passform, eftersom den elastiska kvaliteten smyger till ditt barns fot. Strumpan är både fukttransporterande och temperaturreglerande på grund av den läckra ullkvaliteten.

Ansökan
Denna strumpa är en utsökt varm utomhusstrumpa för barn. Strumpan är en ullstrumpa och passar bra under hösten och vintermånaderna. Lämplig för alla typer av skor.

Specifikationer:

  • Färg: Rosa / grå - Rödbetor / träkol Melange
  • Material: 61% merinoull, 37% nylon, 2% Lycra
  • 2-pack: 1 par grått / svart 1 par grått
  • fukttransporter
  • Temperaturreglerande
  • Naturligt antibakteriellt
  • Oeko-Tex och Woolmark Blend certifierad

kvalitetsnivå
Strumpan är en aktiv strumpa av hög och hållbar kvalitet. Eftersom strumpan innehåller ull har den en naturlig antibakteriell och fukttransporterande effekt, vilket är en tydlig fördel med aktiv användning. Strumpan är förstärkt på hälen, tån och över vristen, vilket säkerställer en läcker hållbar kvalitet. En läcker eko-tex strumpa till priset.

Underhåll
Eftersom strumpan innehåller ull, rekommenderar vi en 30-40 graders ulltvätt. Vi rekommenderar också att du alltid använder ett tvättmedel för sporttvätt avsedd för ull, eftersom det förlänger produktens livslängd. Ull tål inte torktumlare.

Available variants:

28-30, 31-33, 34-36Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.