Med dessa "Marci" skidstrumpor från Trespass får du ett par skidstrumpor med extra kraftigt nötning, så att du minimerar risken för blåsor när du åker skidor, vandrar eller bara tar en promenad utomhus. Strumporna har en ex…
Läs mer
SEK 67,60
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Med dessa "Marci" skidstrumpor från Trespass får du ett par skidstrumpor med extra kraftigt nötning, så att du minimerar risken för blåsor när du åker skidor, vandrar eller bara tar en promenad utomhus.
Strumporna har en extra lång axel som gör att du kan dra upp dem bra och inte frysa dina skinn.

Ansökan
Även om dessa strumpor verkligen är en skidstrumpa, är den idealisk för användning vid andra tillfällen också - till exempel migration / vandring. Strumporna är av mjuk och behaglig kvalitet och ger god komfort.

Specifikationer

  • Trespass skidstrumpor med tryck
  • Modell: Marci
  • Färg: Midnight blue
  • Extra lång axel
  • Bekväm passform
  • Material: 85% akryl, 11% nylon, 2% elastan, 1% polyester

kvalitetsnivå
Med Trespass Alert-strumporna får du inte bättre strumpor för den kalla tiden som värmer och samtidigt ger en otroligt bra andningsförmåga. Fötterna får inte en bättre strumpa för utomhusaktiviteter på vintern, där den goda kvaliteten säkerställer att du har vintersockorna under många år framöver.

Underhåll
Vi rekommenderar att du tvättar dessa strumpor i ett sporttvättmedel eftersom det kommer att förlänga livslängden och ta bort dålig lukt. Varma vinterstrumpor tvättas i 30 grader i maskinen.

EAN: 5045274530629Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.