Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
3 anmeldelser
Detta RaceAqua X skoöverdrag från GripGrab är designat med en öppen sula, så de kan användas till MTB och off road. Överdraget är designat i en aerodynamisk design, och utöver de…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Detta RaceAqua X skoöverdrag från GripGrab är designat med en öppen sula, så de kan användas till MTB och off road. Överdraget är designat i en aerodynamisk design, och utöver detta är det både lätt och vattentätt. RaceAqua X-överdraget är skapat i ett flexibelt material, som gör det enkelt att få på överdraget över skorna.

Användning
Du kan använda RaceAqua X skoöverdraget från GripGrab till MTB och off road, eftersom överdraget är skapad i en öppen design, så att botten är öppen vid sulan. Därmed får du fortfarande ett bra grepp via dina cykelskor.

Specifikationer

  • Färg: Svart
  • Material: 65% polyamid, 33% polyrathan, 2% elestan
  • Vatten- och vindtätt
  • Slim fit
  • Reflexdetaljer
  • YKK-blixtlås

Kvalitetsnivå
Med en GripGrab produkt så är du alltid garanterad kvalitet. Detta skoöverdrag är både vatten- samt vindtätt och är därmed särskilt användbart under vår och höst, då det ofta kommer mycket nederbörd. Dessutom har RaceAqua-skoöverdraget reflexelement, som håller dig synligt i trafiken och i spåret.

Underhåll
När dina skoöverdrag är smutsiga och behöver tvättas av så rekommenderar vi att du torkar av dem med en fuktig trasa eller lägger dem i blöt. De ska inte torktumlas.

Vägledande storleksguide

Storlek               S                           M                         L                           XL                        XXL                     XXXL

Skostorlek       38-39                 40-41                 42-43                 44-45                 46-47                 48-49

 


2019-01-04
2017-10-26
Er meget små i størrelsen, både til Mtb. og race sko.
2017-01-04
Utrolig små af størrelsen. Jeg bruger str 44 og kan næsten ikke få dem på. mangler velcro i bunde. Det ville have gjort det nemmere.