Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
GripGrab RaceAero Hi-Vis skoöverdragen bör vara en del av varje cykelryttares garderob. Utöver att vara en del av en snygg look så optimerar det också din aerodynamik och synlighet. Användning…
Läs mer
SEK 295,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

GripGrab RaceAero Hi-Vis skoöverdragen bör vara en del av varje cykelryttares garderob. Utöver att vara en del av en snygg look så optimerar det också din aerodynamik och synlighet.

Användning
RaceAero är ett skoöverdrag, som optimerar din look och din aerodynamik. Aerodynamiken förbättras genom att överdraget jämnar ut cykelskons yta. Skoöverdragen kan användas till de flesta landsvägspedaler.

Specifikationer

  • Färg: Fluorescerande gul
  • Mycket åtsittande
  • Förbättrad aerodynamik
  • YKK blixtlås
  • Mycket flexibelt material
  • Onesize

Kvalitetsnivå
Cyklister som har stora områden av fluorescerande material på klädseln, minskar risken för att bli påkörd i dagsljus med upp till 40%. Materialen kommer från noga utvalda producenter, som kan leva upp till GripGrabs höga kvalitetsnivå.

Material och underhåll
Materialet i RaceAero innehåller: 85% polyamid och 15% elestan. Överdragen kan maskintvättas med andra textiler i samma färg men bör inte blekas, torktumlas, strykas eller vridas ur.

 

2018-03-03
2017-08-15
Har købt meget godt ved CYKELPARTNER men de her var ringe. Holdt kun til en dag med et 12 timers løb, hvor jeg var af cyklen nogle få gange. gik i stykker under skoen og i snuden - øv det vart spild af penge.
2015-05-12
jeg har taget mine sko overtræk i brug. De er ikke ret stærke. Jeg bliver desværre nødt til, at sige de ikke er gode.Brugt 2 gange og de er lige til, at smide væk.