Fraktfritt vid
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Skoöverdraget Women's RaceAero från GripGrab ger den ultimata aerodynamiska effekten när du tränar eller tävlar. Överdraget skyddar skorna mot smuts och lerstänk. Utöver detta har Wome…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2020-03-01
Förr 329,00
SEK 291,59
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid
'

Skoöverdraget Women's RaceAero från GripGrab ger den ultimata aerodynamiska effekten när du tränar eller tävlar. Överdraget skyddar skorna mot smuts och lerstänk. Utöver detta har Women's RaceAero en snygg design och kan användas till de flesta pedalsystem.

Användning
Skoöverdraget är speciellt designat till kvinnor och är ämnat för landsvägscykling men är kompatibel med de flesta pedalsystem. YKK-blixtlåset, som är placerat på hälen, gör att skoöverdraget är enkelt att få på och av. Det ger dig bästa tänkbara aerodynamiska effekten under träning och lopp.

Specifikationer

  • Färg: Grön
  • Race-fit
  • Flexibelt Lycra
  • YKK-blixtlås
  • Onesize

Kvalitetsnivå
GripGrab är en dansk producent som inte kompromissar med kvalitetsnivån. Du kan därför vara säker på att få bra och slitstarka material, som är testade innan produktion för att leva upp till GripGrabs höga standard.

Underhåll
Women's RaceAero kan maskintvättas ihop med kläder i samma färg. De får inte torktumlas, strykas, kemtvättas, vridas ur eller blekas.

No reviews for this item.