Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
2 anmeldelser
Bells Local cykelhjälm ger dig, med sin smala design och coola lool en bra kombination av utseende samt säkerhet, som vänder sig till den modemedvetna cyklisten och skejtaren. Du får en säker hjä…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Bells Local cykelhjälm ger dig, med sin smala design och coola lool en bra kombination av utseende samt säkerhet, som vänder sig till den modemedvetna cyklisten och skejtaren. Du får en säker hjälm, där den klassiska skate-designen har kombinerats med modern komfort. Hjälmen är t.ex. utrustad med Action Fit, så du snabbt och enkelt kan justera cykelhjälmens storlek tills passformen är perfekt till dig. För att ge optimal svalka är hjälmen utrustad med 10 ventilationshål.

Användning
Bell Local vänder sig primärt till Skateboard, BMX och Freeride-cykling, men skatehjälmen kan även användas till vanlig stadskörning. På sommaren håller dess 10 ventilationshål ditt huvud svalt och på vintern är det, tack vare det inbyggda Action Fit-systemet, enkelt att justera hjälmstorleken, så den har plats med en hjälmhuva.

Specifikationer

  • Färg: Matt grågrön (Mat Peacock)
  • Åldersgrupp: Junior och vuxna
  • Invändig omkrets: Välj mellan 51-55 / 55-59 och 59-63
  • Vikt: 453 gram
  • Godkännanden: CE EN 1078 samt CPSC och ASTM F1492-08 (Skate)
  • 10 ventilationshål
  • Action FitTM
  • ABS Hard Plastic Shell med EPS Liner

Kvalitetsnivå
Denna Bell Local Cykel- och Skatehjälm är godkänd enligt de europeiska säkerhets- miljö- och hälsokraven EN1078. Förutom att skydda dig vid en eventuell olycka är Bell Local även designad för att ge god komfort. Hjälmen är därför utrustad med Action Fit, som gör det möjligt att snabbt justera passformen, med hjälp av en liten vridknapp bak i hjälmen.

Underhåll
Cykelhjälmen kräver minimalt med underhåll men du får gärna torka av hjälmen med en fuktig trasa, om det är nödvändigt. Kuddarna är tvättbara och allergivänliga.

Justering och användning
Med denna hjälm kan du justera den invändiga omkretsen, med hjälp av en skruvjustering i nacken (Action FitTM). Med detta system reglerar du enkelt hjälmens huvudrem i omkrets men även den horisontella positionern på stödet i nacken. Du ska bara vrida på knappen i nacken, tills hjälmen är anpassad så den sitter fast på huvudet.

2018-10-25
Great fit, great colour, excellent service.
2018-02-13
Super fed hjelm i en rigtig lækker farve. Har før haft en Bell hjelm, og de sidder bare rigtig godt!