Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Bell Local är en skate- och cykelhjälm för dig som vill ha hög säkerhet i en läcker design. Hjälmen kombinerar den klassiska skate-stilen med modern komfort och teknologi. Local-hjälmen…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Bell Local är en skate- och cykelhjälm för dig som vill ha hög säkerhet i en läcker design. Hjälmen kombinerar den klassiska skate-stilen med modern komfort och teknologi. Local-hjälmen har bl.a. utrustats med Bells Action Fit-teknologi, så du snabbt och enkelt kan anpassa din hjälmstorlek till den passform som passar ditt huvud. Cykel- och skatehjälmen har dessutom 10 ventilationshål, som tack vare deras placering ger dig optimal svalka.

Användning
Bell har primärt designst Local-hjälmen till skating, BMX och Freeride cykling, men det ska inte avskräcka dig från att använda skatehjälmen till vardagscykling både sommar och vinter. Tack vare hjälmens 10 ventilationshål hålls ditt huvud svalt i sommarvärmen och på kalla vinterdagar gör det inbyggda Action Fit-systemet det möjligt att snabbt och enkelt utvidga cykelhjälmens storlek, så det finns plats till den hjälmhuva.

Specifikationer

  • Färg: Matt vit
  • Åldersgrupp: Junior och vuxna
  • Invändig omkrets: Välj mellan 51-55 / 55-59 och 59-61,5
  • Vikt: 453 gram
  • Godkännanden: CE EN 1078 samt CPSC och ASTM F1492-08 (Skate)
  • 10 ventilationshål
  • Action FitTM
  • ABS Hard Plastic Shell med EPS Liner

Kvalitetsnivå
Denna Bell Local Cykel- och Skatehjälm är godkänd enligt de europeiska säkerhets- miljö- och hälsokraven EN 1078. Förutom att skydda dig vid en eventuell olycka är Bell Local också designad för att ge god komfort. Hjämen är därför utrustad med Action Fit, som gör det möjligt att snabbt justera passformen, med hjälp av en liten vridknapp bak i hjälmen.

Underhåll
Cykelhjälmen kräver minimalt med underhåll men du får gärna torka av hjälmen med en fuktig trasa om det behövs. Kuddarna är tvättbara och allergivänliga.

Justering och användning
Med denna hjämen kan du justera den invändiga omkretsen, med hjälp av en skruvjustering i nacken (Action FitTM). Med detta system reglerar du enkelt hjälmens huvudrem i omkretsen men även den horisontella positionen på stöd i nacken. Du ska endast vrida på knappen i nacken tills hjälmen är anpassad så den sitter fast på huvudet.

No reviews for this item.