Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Produkter per sida

Shorts Dam

När du ska ut och springa så är det väldigt viktigt att du har rätt kläder, för att få ut din maximala kapacitet. Därför rekommenderar vi dessa shorts av bästa kvalitet och som sitter väldigt bra.

Vi rekommenderar att du tvättar dem i 40 grader. Du ska vara uppmärksam på att de inte får torktumlas och endast strykas med låg värme. Vi rekommenderar alltid att man tvättar dem ut-och-in och tillsammans med kläder i liknande färger, utan sköljmedel.

Det är viktigt för dig som löpare att dina shorts sitter bekvämt och att du kan röra dig fritt i dem. Väldigt många använder shorts på sommaren och det ska vara bra ventilation i dem. På detta sätt får du en bra upplevelse när du är ute och springer. Om du tycker att det är obehagligt att springa utan tights, så kan du alltid köpa till dem men många shorts har dem redan.

Här ovan kan du se vårt urval av shorts till kvinnor. Shortsen är av bästa kvalitet, eftersom vi ställer höga krav på våra löparkläder. De är tillverkade i ett ultralätt material, som gör dem mer behagliga att löpa i.

Storlekarna kan variera från produkt till produkt, så använd gärna storleksguiden inne på varje vara. Om du är osäker på hur du mäter dig, så kan du använda dig av guiden nedan:

STORLEKSGUIDE