Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
2 anmeldelser
Med detta Velo 65 Mountain skärmset från SKS, så kan du färdas både i stan och offroad. Skärmarna är bland de längsta och mest skyddade som finns. Du får skärmar med en sp…
Läs mer
SEK 189,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Med detta Velo 65 Mountain skärmset från SKS, så kan du färdas både i stan och offroad. Skärmarna är bland de längsta och mest skyddade som finns. Du får skärmar med en sportig look, som ser bra ut på din cykel.

Användning
Velo 65 Mountain skärmarna från SKS har en bredd på 65 mm och därmed passar de till mountainbikes. Så om du är en MTB-fantast som vill ha ett bra och skyddande skärmset, så bör du välja detta. Du kan nämligen vara säker på att de ger dig maximalt skydd mot vatten- och lerstänk, och därmed slipper du våt rygg eller våta fötter.

Specifikationer

  • Färg: Svart
  • Vikt: 263 gram
  • Bredd: 65 mm
  • Passar till 26”
  • Enkla att montera

Kvalitetsnivå
Med detta skärmset från SKS, så får du skärmar av högsta kvalitet. Samtidigt får du även ett set som håller dig ren, oavsett om du cyklar i skolen, på cykelstigarna eller i stan.

Underhåll
Skärmarna kräver inte något särskilt underhåll, förutom en tvätt då och då.

2016-01-26
Skærmene virker til at være af god kvalitet, men bagskærmen går ikke så langt ned over baghjulet, som det lyder til i beskrivelsen. Jeg skal bruge dem til at beskytte en lille èn, som sidder på en efterløber bagved mod vand/muddersprøjt - det er jeg ikke sikker på at de duer til.
2015-12-07
Perfekt beskyttelse mod vådt føre.